Detroit Pistons won van LA Clippers en Golden State Warriors ‘on the road’ en begonnen als favoriet aan het treffen met Los Angeles Lakers. De Lakers won thuis overtuigend van Detroit Pistons: 113-93. Maar liefst zeven spelers kwamen in de dubbele cijfers voor de Lakers. Randle werd topscorer met 17 punten aan de kant van de Lakers. Los Angeles Lakers won ieder kwart van Detroit Pistons. Lonzo Ball kwam tot 13 punten en 3 assists.

Milwaukee Bucks in eigen huis onderuit

Oklahoma City Thunder begint steeds meer in hun ritme te komen. Het team heeft vele mutaties ondergaan en spelers moeten nog aan elkaar wennen. Tegen Milwaukee Bucks vielen de puzzelstukjes in elkaar. De Bucks werden in eigen huis overtuigend aan de kant gezet: 91-110. MVP Russell Westbrook noteerde bijna een triple-double met 12 punten, 9 assists en 10 rebounds. Halverwege het vierde kwart waren zijn diensten niet meer nodig. Steven Adams was indrukwekkend met 14 punten, waaronder een paar harde dunks, en 11 rebounds. Antetokounmpo kwam tot 28 punten. Hij speelde slechts 28 minuten omdat hij al vroeg in foul trouble kwam.

Pacers en Suns winnen

Phoenix Suns won uit van Brooklyn Nets: 114-122. Devin Booker was met 32 punten, 7 rebounds en 4 assists de beste man van de wedstrijd. Indiana Pacers kende thuis weinig problemen tegen Sacramento Kings: 101-83. De nieuwelingen Oladipo en Sabonis, die overkwamen van OKC voor Paul George, bewijzen meer en meer hun waarde voor de Pacers.