Boston Celtics heeft gewonnen van San Antonio Spurs. De Boston Celtics begonnen het seizoen nog met twee nederlagen, maar staan nu bovenaan de Eastern Conference door vijf opeenvolgende overwinningen. San Antonio Spurs werd knap verslagen: 108-94. Kyrie Irving was belangrijk met 24 punten en 6 assists. San Antonio Spurs verliest voor de derde keer op rij. Het topteam uit de Western Conference begon het seizoen met vier overwinningen.

Timberwolves in verlenging voorbij Heat

Minnesota Timberwolves heeft Miami Heat ternauwernood verslagen. De beslissing viel in de verlenging in Miami. Die werd gewonnen met 12-15 door de Timberwolves. Jeff Teague was met 23 punten en 11 assists belangrijk voor zijn team. New York Knicks won thuis van Denver Nuggets. In het tweede kwart stonden de Knicks met 23 punten voor en leek de wedstrijd al beslist. In het derde kwart gaven de Knicks het bijna weg. Denver Nuggets kwam zelfs nog op voorsprong. In het vierde kwart herstelde de Knicks: 116-110.

76ers winnen in Houston

Philadelphia 76ers won verrassend van Houston Rockets in Houston: 107-115. James Harden kwam tot 29 punten, maar het was niet genoeg voor de overwinning. Memphis Grizzlies verloor thuis enigszins verrassend van Charlotte Hornets: 99-104. Kemba Walker was de MOTM met 27 punten en 6 assists. New Orleans Pelicans verloor thuis van Orlando Magic: 99-115. De Magic doet het dit seizoen verrassend goed en lijkt voor een play-offs plaats te kunnen gaan strijden. Utah Jazz won thuis van Dallas Mavericks: 104-89. Dallas Mavericks heeft slechts één keer gewonnen dit seizoen tegenover zeven nederlagen.

Welkome zege Golden State in LA

Portland Trail Blazers verloor thuis van Toronto Raptors: 85-99. Damian Lillard kwam nog tot 35 punten, maar zijn teamgenoten gaven niet thuis. De kraker van de nacht werd gespeeld in Los Angeles. Golden State Warriors was te sterk voor de LA Clippers: 113-141. Stephen Curry kwam tot 31 punten, Kevin Durant noteerde 19 punten en Klay Thompson 15 punten. Een welkome zege voor Golden State na de verrassende en pijnlijke nederlaag thuis tegen Detroit Pistons.