In de Eastern Conference stond er een kraker op het programma. Favorieten in het oosten Milwaukee Bucks en Boston Celtics namen het tegen elkaar op in Milwaukee. Alle ogen waren gericht op Giannis Antetokounmpo en Kyrie Irving die hun teams naar glorietijden moeten leiden. Uiteindelijk was Boston Celtics nipt te sterk voor Milwaukee Bucks in een slordige wedstrijd: 89-96. Al Horford was belangrijk voor de Celtics met verdedigende acties en scores op het juiste moment. Giannis Antetokounmpo kwam tot 28 punten, 10 rebounds en 7 assists.

Bulls winnen eerste wedstrijd

Chicago Bulls won thuis van Atlanta Hawks: 91-86. Het was pas de eerste overwinning van het seizoen voor de Bulls na drie nederlagen op rij. Atlanta Hawks heeft nu vier wedstrijden verloren en één gewonnen. Memphis Grizzlies won thuis van Dallas Mavericks en blijft thuis ongeslagen: 96-91. Marc Gasol was belangrijk met 25 punten en 13 rebounds.

LA Clippers nog altijd ongeslagen

New Orleans Pelicans wonnen van Sacramento Kings na een inhaalrace: 106-114. DeMarcus Cousins deed zijn oude team veel pijn met 41 punten en 23 rebounds. Indrukwekkende cijfers voor Boogie. LA Clippers won ook zijn vierde wedstrijd van het seizoen. Uit werd knap gewonnen van Portland Trail Blazers: 103-104. Blake Griffin nam zijn ploeg weer bij de hand met 25 punten. Damiam Lillard noteerde ook 25 punten voor zijn ploeg.