Brooklyn Nets blijft ongeslagen in eigen huis. Ditmaal was het titelfavoriet Cleveland Cavaliers die het onderspit dolf: 112-107. LeBron James startte wederom als point guard door de afwezigheid van Derrick Rose en Isaiah Thomas. LeBron James noteerde een triple-double met 29 punten, 13 assists en 10 rebounds. Brooklyn Nets wist in de laatste twee minuten de wedstrijd te kantelen onder meer dankzij een knappe driepunter van Spencer Dinwiddie. Bij Brooklyn Nets stond sterspeler D’Angelo Russell aan de kant door een blessure.

Triple-double Westbrook

Russell Westbrook noteerde alweer zijn triple-double van het seizoen met 28 punten, 16 assists en 10 rebounds. Victor Oladipo keerde terug in zijn oude stadion en noteerde maar liefst 35 punten. Na de eerste helft hielden de ploegen elkaar nog in evenwicht. In de tweede helft bleek Oklahoma City Thunder te sterk voor Indiana Pacers: 114-96. Voor Paul George was het een bijzondere wedstrijd, hij speelde tegen zijn oude team. Hij kwam tot 10 punten in 19 minuten speeltijd.

Spurs nog altijd ongeslagen

San Antonio Spurs won ook zijn vierde wedstrijd van het seizoen en is nog altijd zonder verlies. In Miami werd knap gewonnen van de Heat: 100-117. LaMarcus Aldridge was in aanvallend opzicht weer belangrijk met 31 punten. San Antonio Spurs mist nog altijd sterspeler Kawhi Leonard door een blessure. Dallas Mavericks heeft zijn eerste overwinning te pakken na drie nederlagen waarvan twee in eigen huis. Memphis Grizzlies liep juist tegen zijn eerste nederlaag van het seizen op: 103-94.

Phoenix Suns komt los

Phoenix Suns heeft de goede vorm te pakken. Waar ze gisteren hun eerste wedstrijd van het seizoen wonnen, gebeurde dat vannacht weer tegen Utah Jazz: 97-88. Het ontslaan van de hoofdcoach en het wegsturen van Eric Bledsoe lijkt de geplaagde ploeg goed te hebben gedaan. Maar of het de ruilwaarde van Eric Bledsoe goed doet… Detroit Pistons won thuis van Minnesota Timberwolves die tot dusverre lichtelijk tegenvallen: 122-101. Het is voor Minnesota de tweede nederlaag op rij. Tobias Harris was de beste met 34 punten.

Warriors winnen moeizaam van Raptors

Golden State Warriors had de grootste moeite met Toronto Raptors, maar wisten toch te winnen: 117-112. Stephen Curry was belangrijk met 30 punten voor de sterrenploeg en grote titelfavoriet. Durant kwam tot 29 punten en Thompson tot 22 punten. DeMar DeRozan maakte er 24 voor de ploeg uit Canada. Kyle Lowry kende een moeizame avond met 14 punten en 1-8 vanachter de driepuntslijn. Door de overwinning heeft Golden State Warriors voor het eerst dit seizoen een positief winstpercentage.

Rockets ternauwernood voorbij 76ers

Houston Rockets won in een vermakelijke partij basketbal van Philadelphia 76ers door rake driepunters van James Harden en Eric Gordon: 104-105. Bij de 76ers ontbrak Markelle Fultz door een schouderblessure, hij mist ook de twee volgende wedstrijden. Chris Paul is nog altijd afwezig bij de Rockets door knieproblemen. James Harden was belangrijk met 27 punten en 13 assists in de uitoverwinning. Eric Gordon maakte de game winner toen de zoemer klonk. Charlotte Hornets won thuis van Denver Nuggets: 110-93. De wedstrijd was halverwege al zo goed als beslist dankzij een voorsprong van 23 punten.

Ball vs Wall

De leukste wedstrijd van de nacht werd gespeeld in Los Angeles. Washington Wizards nam het op tegen LA Lakers. Vooraf werd er vooral gesproken over de match-up tussen Lonzo Ball en John Wall. Beide point guards vielen tegen. John Wall schoot slechts 7 uit 22 raak van het veld voor 18 punten totaal. Hij had ook 9 assists. Lonzo Ball noteerde slechts 6 punten van 2 uit 11 van het veld. Hij had tien assists. De wedstrijd eindige onbeslist waardoor vijf minuten verlenging de beslissing moest brengen. De Lakers trokken aan het langste eind: 102-99.