Indiana Pacers heeft voor een daverende verrassing gezorgd door Minnesota Timberwolves te verslaan. Indiana schoot uit de startblokken en stonden na het eerste kwart al met dertien punten vol. Minnesota Timberwolves met Karl-Anthony Towns en Andrew Wiggins in de gelederen, kwamen in het tweede kwart sterk terug zodat beide ploegen bij de onderbreking evenveel punten hadden. Het leek de kant van de Wolves op te vallen, maar de Pacers wisten de wedstrijd in hun voordeel te beslechten: 107-130. Oladipo was belangrijk met 28 punten. Towns kwam tot hetzelfde aantal punten voor de Timberwolves. Jimmy Butler miste de wedstrijd door een blessure.

Cavs en Magic winnen

Cleveland Cavaliers heeft thuis gewonnen van Chicago Bulls. Het team van LeBron James kende verrassend veel moeite met de Bulls. Aan de hand van LeBron James, die 34 punten noteerde, boekten de Cavs een benauwde zege: 119-112. Cleveland begon het vierde kwart nog met een punt achterstand, maar wisten de wedstrijd toch te winnen. Orlando Magic won thuis van Brooklyn Nets: 125-121. Aaron Gordon was goed voor 41 punten voor de thuisploeg.

Celtics danken overwinning aan jongelingen

Boston Celtics kende weinig moeite met New York Knicks in eigen huis: 110-89. Rookie Jayson Tatum en tweedejaars Jaylen Brown waren belangrijk voor de Celtics met 22 punten en 23 punten. Sterspeler Kyrie Irving liet 20 punten noteren.

Trail Blazers en Clippers winnen

Portland Trail Blazers won thuis van New Orleans Pelicans: 103-93. CJ McCollum hield de thuisploeg in de race met 23 punten. DeMarcus Cousins noteerde liefst 39 punten en 13 rebounds. Het verschil werd pas laat in het vierde kwart gemaakt. LA Clippers won thuis van Utah Jazz: 102-84. Het verschil werd gemaakt in het derde kwart (33-15). Die achterstand kwam Utah Jazz niet meer te boven. LA Clippers blijft ongeslagen en heeft drie wedstrijden op rij gewonnen. Blake Griffin was belangrijk met 22 punten en heeft zich opgeworpen tot nieuwe leider van de Clippers.