In een volgepakt Chesapeake Energy Arena zagen fans hoe hun team vlak voor het verstrijken van de tijd op voorsprong kwam tegen Minnesota Timberwolves na een knappe driepunter van Carmelo Anthony. Met nog vier seconde op de klok leek het voldoende voor de overwinning in extremis, maar dat was buiten Andrew Wiggins gerekend. Met nog tienden van een seconde op de klok schoot hij van ver de driepunter raak: 113-115.

Minnesota Timberwolves wint in nagelbijter

Voor Oklahoma City Thunder is het de tweede nederlaag op rij, na de zwakke vertoning in Utah. MVP Russell Westbrook kwam tot 31 punten, Paul George tot 14 punten en Melo tot 23 punten. De grote drie van Minnesota Timberwolves kenden een goede avond. Towns was goed voor 27 punten, net zoals Wiggins en Butler noteerde 15 punten. Minnesota Timberwolves staat nu op twee overwinningen en één nederlaag, OKC heeft één overwinning en twee nederlagen.

Pelicans winnen in Los Angeles

New Orleans Pelicans en Los Angeles Lakers kruisden de degens in the City of Angels. Het was de uitploeg die uit de startblokken vloog onder leiding van DeMarcus Cousins en Anthony Davis. De wedstrijd leek al snel buiten bereik voor Los Angeles Lakers, maar ze kwamen briljant terug bij 97-97. Ze pakten zelfs een voorsprong na een forse achterstand, maar uiteindelijk was het New Orleans Pelicans dat de verdiende overwinning pakten.

Hawks verliezen wedstrijd en Schroder

In Brooklyn speelden de Nets tegen Atlanta Hawks. Brooklyn Nets won met 116-104 en op die overwinning valt niets af te dingen. De Nets waren van het begin tot het eind de betere. Voor Brooklyn Nets is het alweer de tweede overwinning in eigen huis. Voor Atlanta Hawks is het de tweede uitnederlaag. Veel Hawks-fans zullen het niet gehad hebben over de nederlaag. Bij Atlanta Hawks viel namelijk sterspeler Dennis Schroder uit met een ernstige enkelblessure. De vraag is of hij dit jaar nog terugkeert.