Oklahoma City Thunder begon het seizoen goed met een thuisoverwinning tegen New York Knicks. Tegen Utah Jazz werd verloren. Utah Jazz kwam geen moment in gevaar en nam zelfs een twintig punten voorsprong. OKC wist die voorsprong nog te verkleinen tot zes en acht punten gedurende de wedstrijd, maar dichterbij kwam het team niet: 96-87. Russell Westbrook kende een moeilijke avond en kwam tot slechts 6 punten.

Warriors verliezen weer

Golden State Warriors verloor hun eerste wedstrijd tegen de Rockets, maar wonnen hun tweede partij. In de derde wedstrijd van het seizoen bleek Memphis Grizzlies te sterk voor de titelfavoriet: 111-101. Marc Gasol was niet af te stoppen in Memphis. Hij maakte er 34 punten. Tweevoudig MVP Stephen Curry was topschutter met 37 punten.

Cavs lopen tegen eerste nederlaag op

Het was een avond vol verrassingen, want ook Cleveland Cavaliers liepen tegen een nederlaag op. De eerste van het seizoen. Orlando Magic won overtuigend: 93-114. Cleveland Cavaliers moesten het stellen zonder point guard Derrick Rose die een enkelblessure opliep tegen Milwaukee Bucks. LeBron James maakte 22 punten. Nikola Vucevic is uitstekend aan het seizoen begonnen en was weer de beste aan de kant van Orlando Magic met 23 punten.

Raptors winnen, Knicks thuis onderuit

Toronto Raptors blijft zonder puntenverlies. Ook hun tweede wedstrijd werd gewonnen: 128-94. DeMor DeRozan was op dreef met 30 punten. Miami Heat won voor het eerst dit seizoen. Indiana Pacers moest eraan geloven ondanks 28 punten van Oladipo: 112-108. New York Knicks verloor in eigen huis van Detroit Pistons: 107-111. Voor Knicks-fans lijkt het weer een lang jaar te gaan worden. Tobias Harris was met 31 punten belangrijk voor de winnende ploeg. Porzingis kwam tot 33 punten.

Rockets en Clippers nog zonder nederlaag

Chicago Bulls blijft zonder overwinning. Thuis werd verloren van San Antonio Spurs: 77-87. Voor de Spurs de tweede overwinning op rij. LaMarcus Aldridge was weer belangrijk met 28 punten. Houston Rockets blijft winnen. Ook de derde wedstrijd werd winnend afgesloten tegen Dallas Mavericks: 107-91. James Harden was belangrijk voor zijn ploeg met 29 punten. LA Clippers blijft ook nog zonder nederlaag. Thuis werd eenvoudig gewonnen van Phoenix Suns: 130-88. Blake Griffin was weer de beste met 29 punten.

Eerste nederlaag Trail Blazers

Milwaukee Bucks won ternauwernood van Portland Trail Blazers in een leuke wedstrijd: 113-110. Antetokounmpo won de wedstrijd met een dunk en een block voor de Bucks. Hij was goed voor 44 punten. Voor Portland was het de eerste nederlaag in het nog prille seizoen na twee overwinningen. Denver Nuggets won thuis met overmacht van Sacramento Kings: 96-79.